OVER ERREA

Neem contact met ons op voor vragen en opmerkingen. We staan voor je klaar om te helpen en te adviseren.

085-1304471

info@errea.nl

AGENTEN

ERREÀ SPORT NEDERLAND ZOEKT TEAMKLEDING TALENTEN

Wie gaat ervoor zorgen dat de sportclubs en sportverenigingen in jouw regio / netwerk er straks uniform en uniek bijlopen? Nou, wie weet ben jij dat wel!

Erreà Sport Nederland is op zoek naar talentvolle vrouwen en mannen die beschikken over een breed netwerk van sportclubs en verenigingen binnen jouw regio. Beoefen jij vol enthousiasme jouw sport, ben je misschien een trainer, bestuurder of vrijwilliger bij een club, ben je niet meer actief aan het sporten maar wel gekend in de wereld van sportclubs en verenigingen? Dan zoeken wij jou!

Het Italiaanse merk Erreà heeft een groot aanbod van teamkleding ten behoeve van veel verschillende sporten, zoals voetbal, volleybal, basketbal, korfbal, rugby, running, et cetera, et cetera. Erreà heeft als onderscheidende karakter dat we de productie van al onze kleding in eigen beheer hebben en alles wordt geproduceerd in 100% eigen fabrieken. Op deze wijze kunnen wij een hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, continuïteit en uniformiteit waarborgen, op zowel de korte als de lange termijn.

Voor de Nederlandse markt hebben wij unieke concepten ontwikkeld voor alle sportclubs en verenigingen, van groot naar klein, van amateurniveau tot professioneel niveau. We willen deze concepten graag delen met iedere club die professionaliteit, uniformiteit en continuïteit ambiëren.

Interesse? Stuur jouw reactie en CV naar info@errea.nl of bel met Reinier Hartman op 06-81593273.

Menu