OVER ERREA

Neem contact met ons op voor vragen en opmerkingen. We staan voor je klaar om te helpen en te adviseren.

085-1304471

info@errea.nl

AGENTEN

ERREÀ SPORT NEDERLAND ZOEKT TEAMKLEDING TALENTEN

Wie gaat ervoor zorgen dat de sportclubs en sportverenigingen in jouw regio / netwerk er straks uniform en uniek bijlopen? Nou, wie weet ben jij dat wel!

Erreà Sport Nederland is op zoek naar talentvolle vrouwen en mannen die beschikken over een breed netwerk van sportclubs en verenigingen binnen jouw regio. Beoefen jij vol enthousiasme jouw sport, ben je misschien een trainer, bestuurder of vrijwilliger bij een club, ben je niet meer actief aan het sporten maar wel gekend in de wereld van sportclubs en verenigingen? Dan zoeken wij jou!

Het Italiaanse merk Erreà heeft een groot aanbod van teamkleding ten behoeve van veel verschillende sporten, zoals voetbal, volleybal, basketbal, korfbal, rugby, running, et cetera, et cetera. Erreà heeft als onderscheidende karakter dat we de productie van al onze kleding in eigen beheer hebben en alles wordt geproduceerd in 100% eigen fabrieken. Op deze wijze kunnen wij een hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, continuïteit en uniformiteit waarborgen, op zowel de korte als de lange termijn.

Voor de Nederlandse markt hebben wij unieke concepten ontwikkeld voor alle sportclubs en verenigingen, van groot naar klein, van amateurniveau tot professioneel niveau. We willen deze concepten graag delen met iedere club die professionaliteit, uniformiteit en continuïteit ambiëren.

Je krijgt de beschikking over een uniek eigen rayon, waarbinnen jij het aanspreekpunt bent voor Erreà Sport Nederland. Aan de hand van jouw netwerk ga je contacten leggen met de verantwoordelijke personen binnen de sportclubs en verenigingen. Vanuit Erreà Sport Nederland is er een professioneel en actief team dat jou zal ondersteunen bij je activiteiten.

Clubs worden vaak bestuurd door vrijwilligers, dus je zult vooral actief zijn in de avonduren en eventueel de weekenden. Maar jij bent dan waarschijnlijk al op de club aanwezig om daar jouw favoriete sport te bekijken of misschien wel zelf te beoefenen, toch?

De kans om zelfstandig – onder de vleugels van een professionele organisatie – jouw eigen bedrijf op te zetten, of een mooie bijverdienste te realiseren naast je vaste baan of andere inkomstenbron. Wij zullen ervoor zorgen dat je van A tot Z getraind wordt door onze professionals, zodat je over alle kennis en kunde beschikt om net als wij specialist te worden in de wereld van Erreà Teamkleding. Onderdeel van deze training zal een tweedaags bezoek zijn aan ons hoofdkantoor te Italië. Uiteraard zullen we je goed belonen op basis van jouw successen want “Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen…”!

Wij zouden het eerlijk gezegd niet weten. Neem vandaag nog contact met ons op en geef aan waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn. Geef hierbij aan welke sporten jouw passie hebben en in welke regio je gekend bent en/of ze jou zullen gaan kennen als de Erreà Teamwear specialist.

Interesse? Stuur jouw reactie en CV naar info@errea.nl of bel met Reinier Hartman op 06-81593273.