KLANTENSERIVE

Neem contact met ons op voor vragen en opmerkingen. We staan voor je klaar om te helpen en te adviseren.

085-1304471

info@errea.nl

RETOUR & GARANTIE

Retour

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met jouw bestelling. Ben je toch niet tevreden over het artikel dat je gekocht hebt? Dan mag je het binnen 30 dagen retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag en eventueel de verzendkosten gecrediteerd op je rekening. We zullen dit bedrag binnen maximaal 7 dagen aan je terugbetalen, via de betaalmethode waarmee je ook bij ons hebt betaald. Je krijgt alleen de verzendkosten gecrediteerd als de gehele bestelling retour komt. Je kan de artikelen retour sturen naar:

ERREA Sport Nederland B.V.
Roggeweg 24-B
6534 AJ Nijmegen

De verzendkosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Voorwaarde voor het retourneren is dat de artikelen goed en degelijk verpakt retour gestuurd worden. Ruilen is niet mogelijk. Je kan het verkeerde artikel naar ons retour sturen en een nieuw artikel op de webshop bestellen.

Let op: gepersonaliseerde artikelen kunnen NIET retour worden gestuurd.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar.

Garantie

Mocht je een klacht hebben over één van onze artikelen kan je een e-mail sturen naar info@errea.nl. Een foto van het artikel is dan altijd handig. Wij zullen de klacht beoordelen en indien nodig dit vergoeden.